Omdat wij graag een website afleveren waar u zelf nog het nodige aan kunt toevoegen en wijzigen werken we met een CMS. Dit staat voor Content management system, ook wel een content-beheersysteem genoemd. Een dergelijk systeem zorgt er voor dat u op een eenvoudige manier u website kunt beheren en zo nodig  aanpassen. Bij Numineus werken wij graag met enkele bekende en betrouwbare systemen, zoals Joomla en WordPress.

Het voordeel van Joomla en WordPress:

  • Up to date
  • Betrouwbaar
  • Blijft in ontwikkeling
  • Veel mogelijkheden
  • Gratis

Naast dat de website een systeem heeft moet er natuurlijk ruimte zijn om de website ergens te plaatsen. Numineus kijkt met u graag naar de mogelijkheden om uw website onder te brengen bij een hostingsbedrijf naar uw wens. Hierbij houden we de kwaliteit van de hostingsbedrijven nauwlettend in de gaten. Samen met een zo’n aantrekkelijke mogelijke prijs proberen wij het voor u goedkoop en overzichtelijk te maken.

Kortom genoeg reden om een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen om te kijken naar de mogelijkheden voor uw eigen website.

Doelstelling

Ons doel is ter plekke bij te dragen aan een prettig en extra motivatiegevend systeem, zodat u als klant snel aan de slag kunt!

Contact

U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij streven er naar binnen 24 uur na binnenkomst van uw e-mail te reageren.

Portfolio

CMS